One of a kind | Laat iets maken

Werken in opdracht is een van de leukste kanten van ons vak. Het is heel voldoenend om iets te mogen creëren met zoveel toegevoegde waarde!

Unieke trouwringen, geboortesieraden, een herinnering aan een dierbare, het omsmeden van een erfstuk, een hangemaakte verlovingsring.. er zijn ontelbare redenen om te kiezen voor een custom made sieraad. We gaan er samen voor zitten en beginnen met de basis: het concept of idee voor een custom sieraad. Vanuit daar komen we aan de hand van voorbeelden en schetsen tot het uiteindelijke ontwerp. 

Soms gebruiken we voor het maken van werk in opdracht ‘oud goud’, goud uit erfstukken of ongedragen sieraden. Ook het hergebruik van bijvoorbeeld diamant is mogelijk - een mooie manier om de emotionele waarde van oude sieraden te behouden terwijl ze in nieuwe vorm gegoten worden. 

Wil je graag iets in opdracht laten maken, maar ben je niet in de gelegenheid om bij ons langs te komen? Ook dan kunnen we samen iets moois ontwerpen. Stuur ons een mailtje of bel even om de mogelijkheden te bespreken.